silk_slider1.webp
Gyors | Rutinos | Rugalmas | Országos lefedettségű

Országos lefedettségű cégünk 26 év tapasztalatával, nagy mérettű flottával, a nap 24 órájában rendelkezésére áll!

Tudtad? Flottánk már több, mint 30%-a fenntartható, hibrid gépjárműből áll.

Silk Logistic futárszolgálat

Legfőbb előnyünk, hogy országos lefedettséggel rendelkezünk, így az ország bármely pontjába szállítunk a nap 24 órájában.

A Silk Logistic Kft. Futárszolgálat egy megbízható és professzionális szállítási vállalkozás, amely kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek igényeire és a fenntartható megoldásokra. Cégünk büszkén foglalkoztat több, mint 33 kollégát, akik elkötelezettek az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálásában.

Autóflottánk 36 járművet foglal magában, amelyek között több mint 15 hybrid autó található. Az egyre növekvő flottánkkal és a modern technológiával felszerelt autóinkkal hatékony és környezetbarát szállítási szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. A hybrid autók lehetővé teszik számunkra, hogy csökkentsük a károsanyag-kibocsátást és hozzájáruljunk a fenntartható közlekedés előnyeinek kihasználásához.

Rendelkezünk a szükséges infrastruktúrával és technológiával, hogy hatékonyan kezeljük a szállítási folyamatokat. A pontos időbeosztásunk és nyomon követési rendszerünk segítségével biztosítjuk, hogy a csomagok és áruk a lehető leggyorsabban és biztonságosan érkezzenek meg a célállomásra.

Gyors reakció, folyamatos készültség és megbízhatóság. Hiszünk benne, hogy a pontos, precíz szolgáltatásunkkal bizalmat és örömet tudunk biztosítani, éppen ezért a Silk Logistic-nél különös figyelmet biztosítunk, hogy mindenben az elvártnak tudjunk megfelelni, gyorsaságban, precízióban, ezzel biztosítva a partnereink 100% elégedettségét. Ügyfélszolgálatunk 0-24 rendelkezésére áll, a kapcsolatfelvételtől a szállítás teljesüléséig mindenben segítségére lesz, rugalmasan alkalmazkodva az Ön igényeihez.

A Silk Logistic Kft. Futárszolgálat elkötelezett az ügyfél elégedettsége és a fenntarthatóság iránt. Megbízható csapatunk és modern járműflottánk révén garantáljuk a hatékony, gyors és környezetbarát szállítási megoldásokat ügyfeleinknek. Velünk megtapasztalhatja milyen a személyre szabott szolgáltatás.

„Életmentő készülékek, Reagensek Kórházaknak, Laboroknak!
Emberséges hozzáállás.

Állatorvosi mintaszolgálat

A Silk Logistic Kft. Futárszolgálat vezetősége rendkívül tapasztalt és elkötelezett szakemberekből áll, akik a szállítási és logisztikai területen szerzett sokéves tudással rendelkeznek. Az erős és inspiráló vezetőségünk kiemelkedően képzett és motivált, hogy a cégünk sikeres működését és ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálását biztosítsa.

A vezetőség tagjai rendelkeznek a szállítási és logisztikai iparágban szerzett széleskörű tapasztalattal és szakmai háttérrel. A vezetőség értékeli a dinamikus piaci környezetet és rendelkezik azzal az adaptív gondolkodásmóddal, amely lehetővé teszi a rugalmas és hatékony válaszokat az ügyfelek igényeire.

A vezetőségünk szorosan együttműködik az egész csapattal és figyelmet fordít arra, hogy biztosítsa a vállalat stratégiai céljainak megvalósítását. Az innovációra és a folyamatos fejlődésre való nyitottságuk révén a vezetőségünk arra törekszik, hogy az ügyfeleknek mindig a legjobb és legkorszerűbb szállítási megoldásokat kínálja.

A Silk Logistic Kft. Futárszolgálat vezetősége elkötelezett a vállalat sikerében és az ügyfelek elégedettségében. Tapasztalatuk és vezetői képességeik révén irányítják a vállalatot, biztosítva a hatékony működést, a magas színvonalú szolgáltatást és a hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítését.

Cégünk elkötelezett a környezettudatosság mellett. Immár több mint 36 gépjárművel rendelkezünk, melyből a folyamatos gépjárműparkunk fejlesztésnek köszönhetően több mint 30 % környezetbarát hybrid – így igyekszünk hozzájárulni a tisztább levegőhöz és élhetőbb városképhez.

Amennyiben egy családias, környezettudatos, megbízható és pontos futárszolgálatra van szüksége, amely az Ön igényeihez igazodva alkalmazkodik, keressen minket bizalommal!

Facebook